RENFE MANIFESTACIÓ: 29 D’OCTUBRE

PROU! MANIFESTACIÓ: 29 D’OCTUBRE, 19:00 H, PLAÇA SANT JAUME DE BARCELONA
Contra la inoperància!

El caos de la Renfe. PROU!

Ja n’hi ha prou! Han deixat caure la gota que ha fet vessar el got. Parem de queixar-nos en solitari, parem de protestar en petits grups, parem de discutir i dir que és indignant. Ja és hora de potenciar la veu dels ciutadans d’arreu del principat que s’han vist afectats, que estan afectats i que es veuran afectats per les obres del TAV Madrid-Barcelona-França.Reclamem transparència, solucions, plans alternatius de transport pensats des de la realitat i el sentit comú. Publicació i informació d’horaris, freqüències de pas. Els usuaris van davant. 

Després de totes les incidències recollides fins avui, què més podem esperar si el responsable declara que aquesta situació és “normal”. Això és intolerable, indecent, imperdonable, denunciable, vergonyós. Demanem la dimissió i suspensió de l’empresa encarregada de les obres i del responsable de l’adjudicació. Demanem la dimissió de la Ministra de Foment del Govern espanyol.

Fem la crida, doncs, a la participació en la denúncia pública d’aquesta situació; manifestació del dilluns 29, a les 7 de la tarda a la pl. Sant Jaume. Animem a tots els treballadors de fora de Barcelona que es manifestin a la mateixa hora davant els ajuntaments dels pobles de les rodalies també afectats per aquesta situació.

Diguem PROU!

Dia: 29 d’octubre
Hora: 19:00
Lloc: Plaça Sant Jaume

Anuncis

24 Responses to RENFE MANIFESTACIÓ: 29 D’OCTUBRE

 1. BARCELONINA ha dit:

  Em sembla una gran proposta!
  Prou de queixar-se a casa, ja n’hi ha prou d’acceptar aquesta situació!

  Tot i no ser usuària de la renfe a diari, m’afecta directament tot el que està passant, tots som afectats!

  ENS VEIEM EL DIA 29 a la PLAÇA SANT JAUME, 19:00h!

 2. jordi.verdura ha dit:

  Us dono tot el meu suport. Ja n’hi ha prou!. El risc és molt elevat. Aquesta gent van amb cotxe oficial, però no tinguis el dubte que tenen els collons per corbata. Endavant!.

  http://jordiverdura.wordpress.com/2007/10/26/zapatero-pot-perdre-les-eleccions-a-catalunya/

 3. DarknessCat ha dit:

  Això!! Diguem d’una vegada per totes prou!
  A mi la Renfe no m’afecta per què vaig amb FGC, però em compadeixo de tota la gent que va amb la Renfe i els problemes que els hi esta ocasionant.
  Això es una vergonya. Els politics estan aplaudint-se mutuament per que han portat els últims papers de Salamanca mentre’s que hi ha coses molt més importants que uns documents que no es mirarà ningú.

  Això ja passa de taca d’oli.

 4. L'usuari ha dit:

  algu sap el email de foment per fer escrits demanant la dimisio per incompetencia de la ministra?

 5. Xavier Borràs ha dit:

  Afegeixo la crida del Consell Nacional Català:

  Omplim la Plaça Sant Jaume d’estelades!

  Proper dilluns dia 29, a les 19h, tots a la

  Plaça Sant Jaume (Barcelona), per dir prou:

  (portem estelades, que no ho capitalitzi ni el PP-PSOE, ni cap altre partit polític)

  PROU A LA INCOMPETÈNCIA de tots els POLÍTICS ACTUALS!

  prou a RENFE

  prou a AENA

  prou a ZP-PSOE-PP-…

  prou a incompetència de tots els polítics actuals

  prou a robatori fiscal

  prou a la prepotència d’Espanya contra Catalunya

  prou Peatges

  prou TGV per la Sagrada Família

  prou …

  Dilluns, més independentistes que mai a dir prou

  perquè el PP-PSOE ni cap altre partit polític no ho capitalitzi, portem estelades

  Passa-ho!

 6. J.G. ha dit:

  Els politics ja estan acostumats a les manifestacions i les vagues, ja tenen un manual de com “gestionar-les”. De què va servir la manifestació contra la guerra de l’Irak? De què va servir la manifestació pel dret a decidir? Cal que el poble prengui el poder. Cal crear mecanismes per que el poble pugui convocar directament referendums i que el resultat sigui vinculant pels governants.

 7. Bernat ha dit:

  Hola,

  m’alegra veure que hi ha gent intentant movilitzar al personal. jo tenia una idea semblant, mira la meva web, encara està en procés de fer-se, pero podriem intentar fer algo gran. intentaré venir avui a la pl sant jaume, encara que crec que es una mica precipitat.

  ciao!

  Bernat

 8. Prou ha dit:

  La Renfe és la punta de l’icerberg, i dona peu a que indesitjables del PP valorin de participar-hi. Cal afegir a les reivindicacions altres reclamacions tant o més precisses com la publicació de les balances fiscals des de l’any 1975.

 9. Sas ha dit:

  Joves i vells, homes i dones, catalans que pagueu els vostres impostos religiosament, què costa més, pagar, o donar una hora del teu temps per a protestar contra la injustícia?

 10. emprenyat ha dit:

  Ànims, hi serem tots!

 11. Velez ha dit:

  Aviam si podem fer ressò de la manifestació…

 12. Pep ha dit:

  La principal culpa de tot això la té l’innoperant govern de la generalitat, que només els preocupa punir, castigar i donar pel cul al ciutadà de catalunya, mentre s’omplen les butxaques.Sense la generalitat els catalans viuriem molt millo.

 13. Anticolonial ha dit:

  Som-hi! I aprofitem per dir “Nosaltres no som d’eixe món”.

  Volem deixar de ser una colònia (mal) gestionada des de Madrid. Hem d’entrar a Europa per la porta del davant, la dels països moderns i civilitzats.

 14. Manu ha dit:

  Hola a todos,
  Como afectado directamente de estos cortes estoy totalmente de acuerdo con la manifestación y allí estaré. Llevo varios días tardando 1 hr y media para hacer siete Kms. (de Castelldefels a Viladecans).
  Aunque yo propondría cortar la C-32 ya que tendría más repercusión.

  Saludos a todos

 15. Isaac Garcia ha dit:

  MANIFESTACIÓ
  Dilluns 29 d’octubre a les 19 hores a Plaça Sant Jaume.
  Vine amb xiulet, cassola o senyera.

  * Per un servei de rodalies eficient i de qualitat tal i com ens mereixem.
  * Per unes obres ferroviàries responsables i ben planificades.
  * Per un traspàs just, acompanyat de compensacions històriques per la desídia en inversió per part de l’estat espanyol.
  * Per unes compensacions per a tots els que hem perdut temps i diners a causa de la incompetència de les autoritats de Foment.

  NO POT SER QUE NO PASSI RES.

  http://blocmasnovi.blogspot.com/search/label/infrastructures

 16. Jordi Carrera, de Bescanò. ha dit:

  m’hi adhrereixo de cor.

  La degradació voluntària de Renfe d’anys, la formació i evolució i privatitzaació d’ENDESA; Redesa, el monopoli elèctric feudal anticatalà; l’AVE que no vol anara a Europa, carreteres de peatge quan als països castellans son franques,l’estació de Massanet – Massanes; la condemna de la via de Terrassa Manresa Lleida, la porta única, l’eroport únic de Barakas, tots els camoins van a Madrid o han de passar per Castella, llengua única, nacionalitat única, 28 anys d’Espanya – estat de Castella – contra la Constitució de 1978 i les nacionalitats i llengues no castellaner.
  Anticatalunya a consciència es tot això.

 17. Jordi ha dit:

  La manifestació d’avui dilluns serà un primer altaveu públic del rebuig que diàriament, però de manera privada, els usuaris habituals de Renfe expressem davant el caos que estem patint.

  Tot i així, no podrà ser suficient perquè aquells que han de rebre el missatge el rebin amb la suficient amplificació.

  La Plaça de Sant Jaume és massa petita per fer-hi cabre l’enorme malestar que sentim. El que de debò ens cal perquè el que tingui orelles escolti, és una manifestació massiva, un dissabte o un diumenge, que ompli els carrers de Barcelona, una manifestació que reuneixi tots els afectats per la incompetència i els interessos obscurs dels nostres governants: els que patim diàriament el desastre de rodalies, els que creiem que el traçat de l’AVE hauria d’anar pel litoral, els que no volem que la Sagrada Família s’enfonsi, els que després del Carmel i els esvorancs de l’AVE no volem que la resta de Barcelona es converteixi en una ciutat devastada per la mala gestió de les obres públiques en aquest país, en definitiva: els ciutadans que, més enllà de colors polítics, creiem que la democràcia és, sobretot, que es governi d’acord amb la voluntat popular, i estem farts que interessos partidistes dels uns i dels altres ens estiguin fent perdre, fins i tot, la dignitat.

  Vam ser els ciutadans els que vam aconseguir l’èxit de Barcelona 92 i la vam fer aparèixer al món com una ciutat modèlica. És hora que, de nou, siguem els ciutadans els que prenguem la iniciativa i ens posem per davant d’aquesta incompetent classe dirigent, perquè només si ens movilitzem i hi fem alguna cosa, podrem dir lícitament que no ens la mereixem.

 18. Maurici ha dit:

  Allà serem!!!!! Fent gal.la de la nostra capacitat de ser cívics (i aixi ens va….potser hauríem de deixar de ser tan cívics de tant en tant) i fent tant soroll que ningú pugui dir que no ens sent!!!!

  Apart de xiulets i cassoles, els fans del futbol, porteu les “trompetes”….farem sentir l’udol de les banyes de Catalunya fins on calgui!!!

 19. Isaac Garcia ha dit:

  Jo, sincerament, com a impulsor d’aquesta concentració no m’agradaria que s’utilitzés el meu esforç ni el temps dedicat per a defensar que l’ave passi pel litoral. No combrego amb un projecte així per molts motius.

  Ara bé, el que sí és cert és que no hi confiem en que les obres al costat de la Sagrada Família es facin amb garanties des de Foment, Adif, Renfe o qui li toqui dirigir-les o executar-les.

  Així que he de rebutjar que a la manifestació es defensi l’ave pel litoral, malgrat que jo mateix penso que cal canviar el traçat… la meva opció és ampliar el túnel que ja hi ha al carrer Aragó.

  http://blocmasnovi.blogspot.com/search/label/infrastructures

 20. Isaac Garcia ha dit:

  Sobre la politització de la manifestació.
  Tots tenim ben clar per què hi anem:

  * Per un servei de rodalies eficient i de qualitat tal i com ens mereixem.
  * Per unes obres ferroviàries responsables i ben planificades.
  * Per un traspàs just, acompanyat de compensacions històriques per la desídia en inversió per part de l’estat espanyol.
  * Per unes compensacions per a tots els que hem perdut temps i diners a causa de la incompetència de les autoritats de Foment.

  Arribats aquí, qui s’hi vulgui sumar, benvingut sigui encara que arribi tard. Si el partit que s’hi afegeixi fa seus aquests objectius, endevant, però que demostri amb fets tangibles i pràctics que està al costat dels usuaris. Al cap i a la fi, son els polítics els que acabaran solucionant les coses, així que més val que prenguin bona nota del que pensem els perjudicats per aquesta deixadesa de l’administració estatal.

  Ara bé, a qui no voldria veure aquesta tarda és a ningú del partit socialista o popular. Son tots dos els culpables de la deixadesa d’inversió, de control, de supervisió i de manteniment d’aquestes línies i d’aquestes obres.

  Isaac Garcia
  http://blocmasnovi.blogspot.com/search/label/infrastructures

 21. jordi ha dit:

  qui assegura que la sagada familia no caura? si només una andana ja cau, imagina la sagrada familia……a terra!!!!!!!!!! s´ha de fer una porra!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Enric ha dit:

  Tot això que ens passa es per culpa del incompetents que nosaltres (o altres han votat) ja ni ha prou de fer el be desde 1939. Durant més de 40 anys en aquest país no passava res. Ara tampoc….. i tot-hom calla. Un país no es manista nomes a les urnes com en els referendums franquistes. 111TOTS A LA MANI!!!

 23. josep maria vilumara i lamarca ha dit:

  A Bellvitge – El Gornal no es podien fer les obres d´aquesta forma, per ser terrenys del Delta del Llobregat. L´alcalde de L´Hospitalet és reponsable en gran part per no considerar el perill d´esquerdes als edificis i de greus accidents. Srs. Corbacho, Montilla, Carod i Saura amb les vides humanes no es pot jugar !

  I encara defenseu passar l´AVE pels carrer València, Mallorca, la Pedrera i la Sagrada Família ? No ens prengueu més el pèl !

  Lo millor que podrieu fer és dimitir d´una vegada i no feriu més disbarats.

 24. Joan ha dit:

  Després de l’exitàs del 21 oct al Palau Sant Jordi ple, on ja vam dir “prou” , ara un nou exitàs. Som-hi tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: